Sivuston tietosuoja

Tietosuojaselosteet

2019 Tietosuojaseloste pitkäaikaisesti säilytettävät tiedot (pdf) (päivitetty 24.2.2019)

2019_Tietosuojaseloste_lyhytaikaisesti säilytettävät tiedot (pdf) (päivitetty 24..2.2019)

VERKKOSIVUSTON TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tiivistelmä

• Verkkosivustomme sisältää lomakkeita, jonka kautta meille voi lähettää yhteydenottopyynnön
  • Tarkoituksemme on parantaa sivustojen käyttökokemusta ja tuotteidemme ja palvelujemme markkinointia.

Tarkemmin sivuista

sle-yhdistys.fi-sivustosta vastaa SLE-yhdistys ry. Voit antaa palautetta sivuista osoitteeseen yhteys(at)sle-yhdistys.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Sivustolla esitetyistä sisällöistä vastaa SLE-yhdistys ry, ja sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua. Oppaiden tietoja saa julkaista lähde mainiten.

Sivusto sijaitsee Webbinet.netin palvelimella. Ne on toteutettu WordPressillä Divi teemalla ja teknisestä toteutuksesta vastaa puheenjohtajamme Johanna Liukko .

sle-yhdistys.fi-sivustolla on käytetty sekä SLE-yhdistyksen ja Johannan omia kuvia että teeman kuvituskuvia. Kuvien kopioimiseen ja käyttämiseen on kysyttävä lupa, ellei kuvan yhteydessä ole toisin mainittu.