Jäsenyytesi on tärkeä

Kiitos, että harkitset jäsenyyttä SLE-yhdistyksessä ja sitä kautta Reumaliitossa. Jäsenyytesi on kannanotto sleläisten hyvän elämän puolesta. Meitä äseniä on yhteisössämme nyt noin 170.

Maksamalla SLE-yhdistyksen jäsenmaksun saat eduksesi kaikki Reumaliiton valtakunnalliset edut sekä SLE-yhdistyksen omat tarjoamat jäsenedut.

Jäsenmaksu on voimassa aina seuraavaan vuosikokoukseen saakka, jolloin päätämme yhteisesti tulevan jäsenmaksun suuruudesta.

Jäsenedut

Reumaliiton jäsenedut

• silikoniranneke
  • SLE-ensiopas
  • jäsentiedotteet sähköpostiin
  • voit liittyä harvinaisia reumasairauksia -postituslistalle (Harvinainen reuma)
  • olet oikeutettu jäsentapaamisiin
  • vertaistukea on saatavilla mm. seuraavista paikoista:
    • Facebookin Siipien havinaa -ryhmässä (keskustelu näkyy vain ryhmäläisille, ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä)
    • kahvilatapaamiset
    • vertaistukipuhelin ma – ti klo 11 – 17
Aureola -aurinkosuojamateriaalista -10%
  • Aureola on aurinkosuojamateriaali, josta voit valmistaa itsellesi vaikka lisäsuojan hellehatun alle tai takin (ei valmistuotteista. Ei ole myymälää).  Kangasta voi tilata sähköpostitse tasametrein. Tutustu Aureolaan lisää, oheisesta linkistä pääset suoraan sivuille Aureola.fi.

Mehiläisen hammaslääkärin palveluista -5%

• Mehiläinen tarjoaa SLE-yhdistyksen jäsenille 5%
    alennuksen hammaslääkärin /suuhygienistin tekemistä toimenpiteistä (ei koske erikoishammaslääkärin toimenpiteitä). Lisäksi saamme hammastarkastuksen etuhinnalla 49 € (normaalihinta 65 €). Edut saadaksesi esitä kassalla jäsenkorttimme (löytyy jäsenmaksulomakkeesta).

• Reuma-lehden vuosikerta
  • jäsenetuhintaan kursseja ja seminaareja
  • oppaita ja muita jäsentuotteita
  • mahdollisuus päästä kuntoutukseen ja lomatoimintaan (kaikki Suomen Reumaliiton jäsenedut näet täältä)

Kysyttävää?

Jäsenasiat

Jäsenasioissa sinua palvelee jäsensihteerimme:

• sähköpostitse jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi

Osoitteenmuutokset

Jos olet jo SLE-yhdistyksen jäsen, ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen lähetä jäsensihteerillemme suoraan sähköpostia, kunnes saamme osoitteenmuutoslomakkeen käyttöön.

Muut tiedot

Jos haluat erota yhdistyksestä tai ilmoittaa yhdistyksestä eroamisesta läheisesi puolesta, lähetä sähköpostia jäsensihteerille jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi

Usein kysytyt kysymykset

Pääset kysymys-sivuille tästä.