Jäsenyytesi on tärkeä

Kiitos, että harkitset jäsenyyttä SLE-yhdistyksessä ja sitä kautta Reumaliitossa. Jäsenyytesi on kannanotto sleläisten hyvän elämän puolesta. Meitä äseniä on yhteisössämme nyt noin 170.

Maksamalla SLE-yhdistyksen jäsenmaksun saat eduksesi kaikki Reumaliiton valtakunnalliset edut sekä SLE-yhdistyksen omat tarjoamat jäsenedut.

Jäsenmaksu on voimassa aina seuraavaan vuosikokoukseen saakka, jolloin päätämme yhteisesti tulevan jäsenmaksun suuruudesta.

Jäsenedut

Reumaliiton jäsenedut

• silikoniranneke
  • SLE-ensiopas
  • jäsentiedotteet sähköpostiin
  • voit liittyä harvinaisia reumasairauksia -postituslistalle (Harvinainen reuma)
  • olet oikeutettu jäsentapaamisiin
  • tietoa ja vertaistukea on saatavilla mm. seuraavista paikoista:
    • Facebookin SLE-yhdistyksen jäsenet -ryhmässä (suljettu ryhmä, vain jäsenmaksun maksaneille)
    • kahvilatapaamiset
    • vertaistukipuhelimesta ma – ti klo 11 – 17
Aureola -aurinkosuojamateriaalista -10%
  • Aureola on aurinkosuojamateriaali, josta voit valmistaa itsellesi vaikka lisäsuojan hellehatun alle tai takin (ei valmistuotteista. Ei ole myymälää).  Kangasta voi tilata sähköpostitse tasametrein. Tutustu Aureolaan lisää, oheisesta linkistä pääset suoraan sivuille Aureola.fi.
  • Reuma-lehden vuosikerta
  • jäsenetuhintaan kursseja ja seminaareja
  • oppaita ja muita jäsentuotteita
  • mahdollisuus päästä kuntoutukseen ja lomatoimintaan (kaikki Suomen Reumaliiton jäsenedut näet täältä)

Muut

• Facebookin Siipien havinaa -ryhmä (keskustelu näkyy vain ryhmäläisille, ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä)

Kysyttävää?

Jäsenasiat

Jäsenasioissa sinua palvelee jäsensihteerimme:

• sähköpostitse jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi

Osoitteenmuutokset

Jos olet jo SLE-yhdistyksen jäsen, ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen lähetä jäsensihteerillemme suoraan sähköpostia, kunnes saamme osoitteenmuutoslomakkeen käyttöön.

Usein kysytyt kysymykset

Pääset kysymys-sivuille tästä.

Muut tiedot

Jos haluat erota yhdistyksestä tai ilmoittaa yhdistyksestä eroamisesta läheisesi puolesta, lähetä sähköpostia jäsensihteerille jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi