Jäsenyytesi on tärkeä

Kiitos, että olet jäsen SLE-yhdistyksessä ja sitä kautta Reumaliitossa. Jäsenyytesi on kannanotto sleläisten hyvän elämän puolesta. Teitä jäseniä on yhteisössämme nyt noin 180.

Vuosikokouksen ajankohdan määrää yhdistyksen säännöt, jotka löytyvät täältä. Yleensä vuosikokous on pidetty helmi-maaliskuussa. Jäsenenä saat kutsun sähköpostiisi tai postitse. Vuosikokouksessa päätetään seuraavan kauden jäsenmaksun suuruudesta.

Maksamalla SLE-yhdistyksen jäsenmaksun saat eduksesi kaikki Reumaliiton valtakunnalliset edut sekä SLE-yhdistyksen omat tarjoamat jäsenedut.

Jäsenedut

Reumaliiton jäsenedut

• silikoniranneke
  • SLE-ensiopas
  • jäsentiedotteet sähköpostiin
  • olet oikeutettu jäsentapaamisiin
  • Facebookissa on jäsenille oma suljettu ryhmänsä, jossa jäsen voi kysyä yhdistyksen toiminnasta, esittää toivomuksia ja samalla toimii myös yhdistyksen tiedotusvälineenä
  • vertaistukea on saatavilla mm. seuraavista paikoista:
    • Facebookin Siipien havinaa -ryhmässä (keskustelu näkyy vain ryhmäläisille, ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä)
    • kahvilatapaamiset
    • vertaistukipuhelin ma – ti klo 11 – 17
Aureola -aurinkosuojamateriaalista -10%
  • Aureola on aurinkosuojamateriaali, josta voit valmistaa itsellesi vaikka lisäsuojan hellehatun alle tai takin (ei valmistuotteista. Ei ole myymälää).  Kangasta voi tilata sähköpostitse tasametrein. Tutustu Aureolaan lisää, oheisesta linkistä pääset suoraan sivuille Aureola.fi.
  • Reuma-lehden vuosikerta
  • jäsenetuhintaan kursseja ja seminaareja
  • oppaita ja muita jäsentuotteita
  • mahdollisuus päästä kuntoutukseen ja lomatoimintaan (kaikki Suomen Reumaliiton jäsenedut näet täältä)