Marraskuun SLE-kahvilat

Marraskuussa Lupus-kahvilat seuraavilla paikkakunnilla:

Pääkaupunkiseutu, 12.11. klo 17, Helsinki, Oodi

Turku, 5.11. klo 17 Turun Reumayhdistys, Humalistonkatu 17

Yhdistyksen Lupus-kahviloita voivat järjestää jäsenet omilla paikkakunnillaan. Kuluja korvataan. Otathan yhteyttä jäsensihteeri Elina Eklundiin jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi mikäli haluat järjestää tapaamisen.

Me Reumaviikolla 6.-12.10.2019

Lupus-kahvilat 6.-12.10.2019

• 8.10.2019 klo 17 Pk-seudun Lupus-kahvila Oodissa.
  • 8.10.2019 klo 18 Turun seutu, Robet’s Coffee Hansas
  • 8.10.2019 klo 17 Kuopion seutu! Nähdään kahvilassa. Juodaan kahvit ja rupatellaan Kahvila Houkutuksessa Kauppakatu 49.

Tässä eräitä Reumaviikolla järjestettävistä kahvilatapaamisesta.
Yhdistyksen Lupus-kahviloita voi järjestää jäsenet omilla paikkakunnillaan. Kuluja korvataan. Otathan yhteyttä jäsensihteeri Elina Elkundiin jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi mikäli haluat järjestetää tapaamisen.

“Kick Lupus!” 2019 Kilpailu

Lupus Europe on julkistanut kilpailun ”Kick Lupus!”, jonka ideana on kerätä kokemuksia siitä, miten elää hyvää elämää lupuksesta huolimatta. Lähetä max 60 s pituinen video (saa esittää suomeksi), jolla kerrot tai osoitat, miten juuri sinä pidät lupuksen aisoissa ja elät näköistäsi hyvää elämää! Muistathan liittää videon oheen suostumuksesi siitä, että videota saa käyttää. Kilpailuaikaa on 30.9. asti

Kick Lupus! -kilpailu 2019

Mitä Kick Lupus tarkoittaa?

Parempaa elämää lupuksen kanssa.

Se tarkoittaa sitä,

1. mikä tekee sinut iloiseksi,
  2. että elät mahdollisimman normaalia elämää,
  3. että teet sitä, mitä rakastat

… KAIKKI siitä huolimatta, että sinulla on lupus!

Kilpailuohjeet:

• tee lyhyt video itsestäsi eurooppalaisille kanssasisarille/veljille
  • max 60 s, voi olla lyhyempikin
  • teema: ”Miten minä päihitän lupuksen omassa elämässäni?” Englanniksi ”How do I Kick Lupus?”
  • lähetä video 30.9.2019 mennessä!
  • osoitteeseen kirsi@lupus-europe.org
  • liitä mukaan suostumuksesi jakaa videota
  • Kick Lupus-tuomaristo valitsee voittajan
  • Palkinto: matkapaketti Liverpooliin yhdelle marraskuussa, Lupus Europen 30. yleiskokoukseen