Seuraa SLE-aiheita somessa

SLE-syhteisö on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Olemme koonneet tälle sivulle linkkejä SLE-yhdistyksen sosiaalisen median kanaviin, SLE-aiheisiin blogeihin ja vinkkejä Facebookin SLE-aiheisista keskusteluryhmistä.

Ryhmät Facebookissa

Täällä sijaitsee yhdistyksen Facebook-sivut.

Siipien havinaa

SLE, DLE, SCLE ja Määrittelemätön sidekudostauti -ihmisten facebook keskusteluryhmä. Ryhmään liittymispyynnön pitää laittaa itse eli ei lisätä muita henkilöitä ryhmään. Keskustelua käydään seinällä. Seinäkirjoitus näkyy vain jäsenille.

Finlandssvenska SLE-gruppen

Därför grundades denna grupp för SLE-sjuka patienter, för att med fungera som stöd och förmånsgrupp för oss med sjukdomen. Samt för att få vetskap om hur många vi är i Finland med svenska som modersmål.

Vertaansa vailla

Vertaistukiryhmä SLE:ta sairastavien lasten vanhemmille ajatusten ja ideoiden vaihtoon.

DLE-ryhmä

Suljettu vertaistukiryhmä DLE-ihmisille.

MCTD/ sekamuotoinen sidekudostauti

Vertaistuki, vertaistuki, se auttaa jaksamaan

Tämä on turvallinen ympäristö kertoa ongelmista, oireista, peloista ja onnen tunteista. Täällä saa purkautua vapaasti.

Muualla

Julkaisumme Twitterissä.

Youtube-kanava

Jaamme kuvamme Instragramissa.

Keskustelupaikka

Keskustelupaikka on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2019 lopulla.

Yhdessä olemme enemmän

SLE-vertaistukipuhelin