Tervetuloa jäseneksi

Hienoa, että harkitset jäsenyyttä SLE-yhdistyksessä. Kun liityt, sinusta tulee myös samalla Suomen Reumaliiton jäsen.

Saat hyödyksesi jäsenedut, ja voit niin halutessasi osallistua SLE-yhdistyksen toimintaan – saat tietoa, tukea ja uusia ystäviä. Jäsenyytesi on myös tärkeä kannanotto lupus-sairaiden hyvän elämän puolesta. Kaikki syyt liittyä jäseneksi ovat hyviä!

HUOM! Jos olet joskus aiemmin ollut jäsen, älä täytä liittymislomaketta, vaan ota yhteyttä jäsensihteeriimme.

Voit valita myös liittymisen SLE-yhdistyksen kannatusjäseneksi. Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saat tästä.

Täytä liittymislomake

Liity SLE-yhdistykseen ja sitä kautta suomen Reumaliiton jäseneksi täyttämällä liittymislomake.

Jäsenmaksu on 16 € ja se on voimassa seuraavaan vuosikokoukseen saakka.
Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Näin täytät liittymislomakkeen

Lomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Yhteystietojesi jälkeen MUISTA vaihtaa kohtaan Yhdistys napsauttamalla sanoja “Ei valintaa”. tilalle SLE-yhdistys (listan alkupäässä). Näin se osoitetaan suoraan meille.

Otsikon VALTAKUNNALLISET YHDISTYKSET alapuolella löytyy SLE-yhdistys.

Napsauta hiirellä SLE-yhdistyksen nimeä. Näin se osoitetaan suoraan meille.

Osoitteita ei luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin eikä kolmansille osapuolille. Sähköpostiosoite on suositeltavaa, sillä päätiedotusväylämme on sähköpostiviestit. Toivomme myös puhelinnumeroa, mistä tarvittaessa tavoittaa esimerkiksi virheellisten yhteystietojen tarkennuksessa.

Vastaanotettuamme hakemuksesi saat ensimmäisen jäsenmaksulomakkeen sähköpostilla seuraavan kuukauden aikana. Laskua maksaessa käytäthän viitenumeroa.

HUOM! Laskun yläkulmassa on jäsenkorttisi, jolla saat mm. jäsenetuja. Tulosta lomake, leikkaa se talteen ja “laminoi” vaikka kirkkaalla näkyvällä teipillä.

Muistathan seurata sähköpostiasi (myös roskapostia), että jäsenkirjeet ja laskut tulevat perille. Voit varmistaa yhteistietosi jäsensihteeriltä.

Kun olet liittynyt jäseneksi, saat runsaan Reuma-lehden maksutta koko jäsenyytesi ajan. Etuus pysyy niin kauan kunnes perut jäsenyytesi.

Jäsenenä soitat SLE-vertaistukipuhelimeen pelkän puhelinmaksun hinnalla. Reumaliiton puhelinohjaus sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa torstaisin klo 10-11.30 Miranna Seppälä-Saukkonen (p. 044 7680 448), jossa ohjataan ihmisiä eteenpäin oikean tahon luo.

Kuinka voimme palvella?

Jäsensihteerimme Kirsi palvelee sinua kaikissa jäsenyyttä koskevissa kysymyksissäsi.

• sähköpostitse jasensihteeri(at)sle-yhdistys.fi

Sivua viimeksi päivitetty: 3.5.2019