Tämä kulunut vuosi on ollut vaikea monille ihmisille, mutta kriiseistä ja vaikeuksistakin voi löytää myönteisiä asioita! Hyvien asioiden huomaaminen ja niistä kiinni pitäminen on Kick Lupus -kilpailun kantava voima. Tämä mielessämme julkistammekin vuoden 2021 kilpailun teemaksi ”Covid19 Lupus-sankari”!

Tunnetko jonkun, jonka tuki on kannatellut sinua tämän viimeisen, koronan sävyttämän vuoden yli? Onko hän helpottanut elämääsi? Onko joku, jonka emotionaaliseen tukeen olet voinut tämän kriisin aikana erityisesti luottaa?

Covid19 Lupus Hero 2021 on sinun tilaisuutesi ehdottaa tuntemaasi henkilöä sankariksi. Hän saattaa olla naapurisi, joka on tehnyt pandemia-ajan ostoksesi. – Tai joku hoitoosi osallistuvista, joka on saanut sinut tuntemaan olosi turvalliseksi hoitojen aikana tai tutkimuksissa. – Ehkä hän on ystäväsi, joka on sitkeästi pitänyt yhteyttä yllä eri tavoin, kun henkilökohtaiset tapaamiset on täytynyt jättää? Kuka on sinun sankarisi?

Osallistu kilpailuun lähettämällä ehdotuksesi, joka voi olla joko lyhyt sähköposti, 30-60 sekunnin video, lyhyt essee, piirustus (jossa lyhyt esittelyteksti), sarjakuva, tai miltei mikä tahansa, mikä päähäsi pälkähtää. Voit osallistua myös suomeksi!

Jotta voit osallistua, sinun tulee olla:

  1. Lupusta sairastava ja asua Euroopassa
  2. Sinun pitää tehdä ehdotuksesi itse, minkä tahansa muodon sille valitsetkin.
  3. Sinulla täytyy olla ehdottamasi henkilön suostumus hänen tietojensa jakamiseen.

Palkinto

Voittaja ja hänen Covid19-sankarinsa kutsutaan Lupus Europe 2021 Conventioniin, joka toivon mukaan pidetään Bratislavassa.

Lähetä ehdotuksesi 21. kesäkuuta mennessä osoitteeseen zoe@lupus-europe.org