Taustaa

Alueellisen toiminnan tarkoitus
Alueellisen toiminnan tarkoituksena on tukea alueen yhdistysten yhdessä suunnittelemien tapahtumien järjestämistä, sekä edunvalvonnan, yhdistysten kehittämisen ja jäsenhankinnan toteuttamista. Alueellinen toiminta on koko alueen kokoista ja tarkoitettu kaikille sen alueen yhdistyksille. Tarvittaessa voidaan tehdä myös rajatumpia projekteja, jotka hyödyttävät koko aluetta.

Reumaliiton alueellisen toiminnan uudistus suunniteltiin vuonna 2020 ja uusi malli tuli käyttöön vuonna 2021

Lupus Suomella on edustus muun muassa Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelisessa koordinaatioryhmissä.

Uusimaa

• Uudenmaan alueellinen työpaja pidettiin la 11.09. klo 14 – 16 etäyhteydellä.

Varsinais-Suomi ja Satakunta

Varsinais-Suomen ja Satakunnan koordinaatioryhmä järjesti jäsenyhdistyksilleen virkistyspäivä la 18.09. klo 10.30 – 17 Uudessakaupungissa.
Ohjelmassa oli:

• Reumaliiton terveiset, Satu Gustafsson
  • Pariasiaa parisuhteesta, Tarja Salmi
  • Alueellinen työpaja
  • Tinjan huoltamo huoltaa ja liikuttaa
  • Viihteellinen osuus imitaattori Martti Koiviston seurassa

Virkistyspäivä 18.9.2021 Uusikaupunki